Wellness tip

Wellness-tip

Een kleine wellnesstip voor dit weekend:
Ik denk dat de meesten van ons weten dat positieve gedachten goed voor ons zijn. Maar als je net als ik bent, gaat het leven soms sneller of vergeten we de moeite te doen. Wat kan helpen zijn positieve affirmaties (uitspraken) maar hoe onthouden we die te zeggen, vraag je 🙄
Nou, zet gewoon je favoriete affirmatie op je telefoon en of iPad bij het slot of Home Screen. Elke keer als ik mijn telefoon open, staat er: "Er zal vandaag iets geweldigs gebeuren". Ik krijg er meteen een goed humeur van 🙂
Onderzoek toont aan dat positieve affirmaties de algehele gezondheid kunnen verbeteren. Het kan helpen om stress te verminderen en de zenuwbanen in je hersenen te vergroten.
Andere affirmaties om te proberen:
Dingen komen altijd goed voor mij. Mijn hoofd zit vol briljante ideeën. Ik heb vrede met wie ik ben als persoon. Ik ben mooi. Ik ben dol op mezelf. Of welke uitspraak je ook een goed gevoel geeft.
Fijn weekend gewenst!
Terug naar blog