Waarom ik heb gemaakt All you need is me balm

Alles wat je nodig hebt is me multifunctionele balsem was het eerste product dat ik heb gemaakt. Het was de bedoeling dat het alleen voor baby's was šŸ‘¶ omdat ik het idee kreeg voor een schone, effectieve, biologische balsem toen mijn zoon werd geboren en niets anders kon vinden met ingrediĆ«nten die ik bereid was om op zijn huid te smeren. Zelfs de gecertificeerde babybalsems hadden zoiets als slechts 5% biologische gehaltes en dubieuze ingrediĆ«nten. Maar toen ontdekte ik dat All you need is me balsem echt geweldig was voor alles. Vandaar de naam. Beschermend en verzachtend voor de droge en geĆÆrriteerde huid, ongeacht je leeftijd. Ik kon het niet alleen aan de baby's overlaten.
Ik heb gehoord dat een van de leden van onze Zweedse koninklijke familie dol is op All you need is me balm. Maar dat is een geheim, dus vertel het aan niemand šŸ¤«

Prachtige foto van @elsa___eyelash šŸ˜