End of summer newsletter

Einde van de zomer nieuwsbrief

Einde van de zomer nieuwsbrief


Ik hoop dat je zomer geweldig was en dat je goed uitgerust terug bent en klaar bent voor een creatieve herfst 🍂. Mijn zomer was heerlijk, het meeste bracht ik door in mijn hut aan het meer. Mijn zussen die ik al twee jaar niet had gezien kwamen uit de VS en Frankrijk, dus een heel bijzondere en gelukkige tijd.

Ik ben blij je te kunnen laten weten dat All you need is me balm het beste babyproduct van de wereld heeft gewonnen  Bambini-prijzen! Met de woorden:  Deze kleine magische tube werkt perfect voor een reeks aandoeningen en behoeften aan een droge, gevoelige huid.


Om deze overwinning te vieren 🏆 hebben we tijdelijk 25% korting op All you need is me beide maten. All you need is me is gemaakt met mijn eigen baby in gedachten. Mijn baby is nu 13 jaar 😉

Helaas hebben we wat productieproblemen met Undercover agent deodorant. Ik heb nog geen productiedatum, dus het kan zijn dat u er geen vindt waar u de deodorant gewoonlijk koopt. Ik heb speciaal voor jou wat deodorants opgeborgen, dus hopelijk hebben we genoeg tot de volgende batch geleverd wordt.

Fijne herfst en zoals altijd hoor ik graag van je J

Terug naar blog