Genezing van een gescheurde kuitspier

Nooit waardeer ik mijn gezonde lichaam als wanneer ik het pijn doe en het niet functioneert zoals het normaal doet. Het is een herinnering dat we echt dankbaar moeten zijn voor onze geweldige lichamen. Toen ik vorige week tenniste met mijn zoon, scheurde ik een spier in mijn kuit. Volop rust en gedwongen stil te liggen. Ik heb nog nooit zo graag willen bewegen in mijn leven 😉 

Om genezing van binnenuit te stimuleren, nam ik magnesium voor spierpijn, kurkuma omdat het een superster ontstekingsremmer is, zink voor wondgenezing en verwijderde suiker omdat het ontstekingen toevoegt en at vers, schoon ontstekingsremmend voedsel. Natuurlijk heb ik ook de verzachtende All you need is me balsem op mijn benen aangebracht voor verlichting. Ik heb nooit nieuw tennis zo'n gevaarlijke sport kunnen zijn 🎾 

#trueorganicofsweden #allyouneedisme #sportbalm #organic #skincare #organicskincare #naturalskincare #sportskincare #sustainablepackaging 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.