Hallo Hollywood-haar met Sea me-masker

Hallo Hollywood-haar!
Als je alleen het instant glow Sea me-masker op je huid hebt gebruikt, mis je het. Sea me mask heeft maar liefst 5% Chlorella in elke tube. Dit maakt een verschil.

Chlorella zit boordevol antioxidanten, vitamines, mineralen, nucleïnezuren en ijzer die beschadigd haar conditioneert, versterkt, voedt en de gezondheid van de hoofdhuid herstelt. Ik kan het niet sterk genoeg aanbevelen, omdat de eigenschappen gewoon geweldig zijn! Vooral geschikt voor beschadigd fijn haar.
Chlorella vult het mineraalverlies aan, vermindert de gespleten haarpunten en zorgt voor een zijdezachte glanzende finish. Dus de volgende keer dat u het Sea me-masker op uw gezicht aanbrengt, vergeet dan uw hoofd en haar niet.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.