Holistische benadering van schoonheid en welzijn


Degenen die mij kennen, weten dat ik een groot voorstander ben van een holistische benadering van algehele schoonheid en welzijn. Wat we eten, hoe we bewegen, wat we op onze huid smeren en wat we denken heeft allemaal met elkaar te maken. We hebben waarschijnlijk allemaal gehoord over de fantastische voordelen van meditatie. Ik heb geprobeerd het alleen te doen, apps en websites met geleide meditaties. Ik houd het een paar dagen vol, maar dan... Nu heb ik iets gevonden dat voor mij werkt en dat ik wilde delen. Het kostte de eerste week nog discipline, maar nu is het een gewoonte. YouTube 👍
Ik hou van de @thehonestguys voor meditatie en Suzanne Grace voor ademhalingsoefeningen en het opruimen van je chakra's. Ik moet zeggen, ik merk dat ik een positievere geest heb. Heb je een favoriete meditatiemethode die je wilt delen?

https://youtu.be/DbuJkDjvjyI

https://youtu.be/MFGOqhO2oVM

De prachtige foto van art director @thebeautymaiden en fotograaf @amandaxnilsson
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.