Organic balm for everything

Biologische balsem voor alles

Ik krijg vaak de vraag: Waarom ben je met je bedrijf begonnen?
Ik ontwikkelde het idee van All you need is me toen mijn zoon werd geboren.
Hij had luieruitslag en ik had pijnlijke tepels van de borstvoeding.
Nadat ik net een graad in de wetenschap van natuurlijke gezondheid had afgerond, was ik niet blij om een ​​van de bestaande balsems op mijn zoon te zetten. Zelfs de gecertificeerde biologische die misschien 5% biologische ingrediënten bevatten en de rest kan van alles zijn.
Toen ik na vele jaren terugkeerde naar Zweden, begon ik te onderzoeken hoe ik een crème kon ontwikkelen. Het resultaat was All you need is me. De naam is ontstaan ​​omdat het echt overal goed voor is :)
Van luieruitslag, snijwonden, schaafwonden, kleine brandwonden, pijnlijke spieren, een droge huid, als gezichtsmasker 's nachts, de huid beschermen tegen koud weer en wind en nog veel meer. Ik krijg nog steeds mensen die me nieuwe toepassingen vertellen.
All you need is me is 95% biologisch, 100% natuurlijk en zit in een duurzame tube van suikerriet.
All you need is me ingrediënten zijn
Ricinusolie, bijenwas, olijfolie, karitéboter, vitamine E, bosbessenzaadolie en rozemarijnbladextract.
Niets anders, zelfs geen water. Er zijn geen conserveringsmiddelen nodig, want er is vitamine E, bosbessenzaadolie, maar geen water. Ik heb eigenlijk alle ingrediënten zelf geproefd. De olijfolie is heerlijk 😋 😉
Terug naar blog