Sea me mask - seaweed glow

Sea me mask - zeewiergloed

De vakantietijd komt eraan en hopelijk wat verwentijd voor jou en mij. Hier ben ik met ons diepreinigende Sea me-masker. Vergeet je hals en decolleté niet als je aan het maskeren bent. Als ik tijd heb, gebruik ik het Sea me masker ook als haarmasker. Ik moet toegeven dat ik een beetje verslaafd ben omdat het mijn huid er zo goed uit laat zien en mijn gezicht een glans geeft. Het is ook goed voor acne en een probleemhuid. Ik masker waarschijnlijk 2-3 keer per week.
Ik maak graag producten die effectief zijn, maar met weinig ingrediënten, natuurlijk en met een zo hoog mogelijk biologisch gehalte. Sea me masker is met Chlorella een blauwgroene alg- rijk aan aminozuren en antioxidanten, Hyaluronzuur - natuurlijke collageenstimulator, Aloë vera - verhoogt de elasticiteit, Pullulan- verstevigt en vormt de huid. Essentiële oliën van groene munt en pepermunt.
Sommige mensen houden niet van de natuurlijke geur, Sea me mask heeft 5% zeewier. Voor mij ruikt het naar een duur spa-product, the real thing. Maar toen we hoorden dat sommige mensen de geur echt niet lekker vinden, hebben we besloten om wat aanpassingen te maken met essentiële oliën in de volgende batch. Wat denk je?
Vergeet niet om minder te stressen en jezelf meer te verwennen.
#seammask #trueorganicofsweden #seaweedmask #organicbeautyproducts #naturalbeautyproducts #organicmask #glowingskin #problemskin #acne #madeinsweden
Terug naar blog