Sea me mask- solution for dry itchy scalp

Sea me mask-oplossing voor een droge, jeukende hoofdhuid

Haar is het ding...

Wordt je haar heel snel vies of vet? Last van een droge jeukende hoofdhuid? Sea me mask schiet te hulp! De aloevera en chlorella kalmeren de hoofdhuid en verzorgen het haar. De pullulan voegt vocht toe. De ingrediënten in het Sea me-masker kunnen roos verminderen en haarzakjes deblokkeren die mogelijk zijn geblokkeerd door overtollige olie. Het zal je haar versterken en jeukende, droge hoofdhuid en vettige lokken helpen beheersen.

Zowel aloevera als chlorella zitten boordevol voedingsstoffen, vetzuren, aminozuren en zijn rijk aan vitamines voor gezond haar. Dus terwijl je het Sea me-masker op je gezicht aanbrengt, maak je je haar een beetje nat zodat de ingrediënten in de haarlokken kunnen komen en masseer je het Sea me-masker vervolgens op je hoofd. Ik breng conditioner aan op de punten van het haar. Het haar is merkbaar glanzender en voller wat vooral geweldig is als je fijn Scandinavisch haar hebt. Als je haar meestal snel vet wordt, blijft het er veel langer frisser uitzien. Erg handig als je op reis gaat. Er is zelfs enig onderzoek dat wijst op aloevera kan gunstig zijn voor de haargroei.

Terug naar blog