Zwarte Vrijdag 2018

Black Friday is in deze tijden een beetje controversieel geworden. Voor mij is het tweeledig. Als klein bedrijf profiteer ik van het kopen van briefpapier, drukwerk, verpakkingsmateriaal en andere dingen die ik nodig heb om mijn bedrijf draaiende te houden tegen lagere kosten. Ook de toegenomen verkoop maakt natuurlijk een verschil. Heb je dit gezegde gehoord dat "elke keer dat je iets koopt van een klein bedrijf, er een echte persoon is die een vreugdedansje doet"? Voor mensen met een beperkt budget. Ideaal om tijdens de uitverkoop de nodige aankopen te plannen. Ik heb een vriend van wie de vaatwasser in augustus voorgoed kapot ging na verschillende reparaties. Ze heeft enkele maanden gewacht om te profiteren van de uitverkoop die nu gaande is. Persoonlijk heb ik supplementen en alledaagse artikelen die ik toch gebruik tegen een betere prijs ingeslagen.

Er zullen altijd mensen zijn die gek worden en hun prima tv vervangen door iets groters en beters. Maar naar mijn mening is het antwoord niet op je morele hoge paard stappen en mensen beschamen.

Bedankt voor het steunen van kleine bedrijven en duurzame producten

Na al dat prediken 😳 als je je biologische huidverzorgingsproducten wilt inslaan, gebruik dan de code Black18 op trueorganicofsweden.com

Ontwerp Nicole Waller

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.