De beste gezichtscrème ooit gemaakt

Wat komt er kijken bij het maken van een nieuw huidverzorgingsproduct?

Ik wist dat ik een gezichtscrème wilde toevoegen aan mijn lijn biologische huidverzorgingsproducten.

Toen moest ik het mezelf afvragen. Wat wil ik van een gezichtscrème, anders dan 100% natuurlijk en een zo hoog mogelijk biologisch gehalte in een duurzame verpakking?

Ik wist dat ik veel hydratatie wilde, om vochtverlies te voorkomen, acne en rimpels te verminderen, ontstekingsremmende voordelen te hebben, de celregeneratie te verhogen en het collageengehalte te verbeteren.

Ik wilde heel graag een UV-filter gebruiken, omdat ik weet hoe schadelijk UV-stralen zijn voor de huid, of het nu zomer is of een bewolkte winterdag. Maar de bestaande UV-filters zijn nog steeds niet het beste voor de planeet, aarzelde ik. Als een teken uit het universum werd ik gecontacteerd door Sofie Allert, de CEO van de Zweedse algenfabriek. Ze vertelde me dat ze biologische Algica verbouwen, een algenschelp die veelbelovend is gebleken als toekomstige zonnebrandcrème en bescherming tegen vervuiling van de huid.

Vorige maand lanceerden we Make my day met zorgvuldig geselecteerde actieve biologische ingrediënten die de punten op mijn verlanglijstje afvinken. Een verzachtende dagcrème rijk aan antioxidanten en superfoods zoals Algica, Squalane, Jojobazaadolie, Cacaozaadboter, Haverpitolie, Rozenbottelolie, Bosbessenzaadolie, Kurkuma, Hyaluronzuur en Vitamine E.

Make my day laat je achter met een gerevitaliseerde teint en uitgebalanceerde hydratatie

Wat komt er kijken bij het maken van een nieuw huidverzorgingsproduct?

Ik wist dat ik een gezichtscrème wilde toevoegen aan mijn lijn biologische huidverzorgingsproducten.

Toen moest ik het mezelf afvragen. Wat wil ik van een gezichtscrème, anders dan 100% natuurlijk en een zo hoog mogelijk biologisch gehalte in een duurzame verpakking?

Ik wist dat ik veel hydratatie wilde, om vochtverlies te voorkomen, acne en rimpels te verminderen, ontstekingsremmende voordelen te hebben, de celregeneratie te verhogen en het collageengehalte te verbeteren.

Ik wilde heel graag een UV-filter gebruiken, omdat ik weet hoe schadelijk UV-stralen zijn voor de huid, of het nu zomer is of een bewolkte winterdag. Maar de bestaande UV-filters zijn nog steeds niet het beste voor de planeet, aarzelde ik. Als een teken uit het universum werd ik gecontacteerd door Sofie Allert, de CEO van de Zweedse algenfabriek. Ze vertelde me dat ze biologische Algica verbouwen, een algenschelp die veelbelovend is gebleken als toekomstige zonnebrandcrème en bescherming tegen vervuiling van de huid.

Vorige maand lanceerden we Make my day met zorgvuldig geselecteerde actieve biologische ingrediënten die de punten op mijn verlanglijstje afvinken. Een verzachtende dagcrème rijk aan antioxidanten en superfoods zoals Algica, Squalane, Jojobazaadolie, Cacaozaadboter, Haverpitolie, Rozenbottelolie, Bosbessenzaadolie, Kurkuma, Hyaluronzuur en Vitamine E.

Make my day laat je achter met een gerevitaliseerde teint en een uitgebalanceerd vochtgehalte, terwijl de tekenen van veroudering op natuurlijke wijze worden vertraagd. Misschien wel de beste gezichtscrème ooit gemaakt?

niveaus terwijl het op natuurlijke wijze de tekenen van veroudering vertraagt. Misschien wel de beste gezichtscrème ooit gemaakt?

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.