All You Need Is Me - de musthave deze zomer!

Alles wat je nodig hebt, ben ik - de hardste werker in je badkamerkast

Als de lente en de zomer eraan komen en we meer tijd buiten doorbrengen, stellen we ook veel meer van onze huid bloot aan de elementen. Of het nu gaat om insectenbeten, plantenuitslag of roodheid van god-weet-wel.
We horen over alle verschillende manieren waarop onze klanten All You Need Is Me gebruiken.

Hier zijn enkele voorbeelden:

Muggenbeten en andere insectenbeten - All You Need Is Me lijkt een kalmerend effect te hebben

Snij- en schaafwonden bij kinderen - trek wat All You Need Is Me aan

Te lang in de zon - All You Need Is Me.

Droge huid - breng All You Need Is Me 's nachts aan

Glanzende zomerlippen - All You Need Is Me

Marathonlopers - gebruik All You Need Is Me op schurende tepels.

Droge nagelriemen - All You Need Is Me

Rood babybroekje - All You Need Is Me is in eerste instantie gemaakt voor baby's. Het is heel zacht voor de huid.

Ruwe, droge tuinhanden

Veel mensen meldden de effecten van All You Need Is Me na het aanraken van Poison Ivy, de effecten worden binnen enkele minuten verminderd.

All You Need Is Me is helemaal natuurlijk met 95% biologische ingrediënten. Geen onnodige toevoegingen of water, slechts 6 hoogwaardige, milde ingrediënten die samen een superkracht vormen. De tube is gemaakt van duurzaam suikerriet, zodat er geen schadelijke gifstoffen uit plastic in het product lekken.


Een fijne zomer gewenst!
Tina

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.