All you need is me - biologische versie van de klassieke uurcrème

All you need is me was het eerste product en eigenlijk de reden dat ik dit bedrijf ben begonnen. Toen mijn zoon werd geboren, was ik op zoek naar iets dat pijnlijke tepels kon helpen bij het geven van borstvoeding en ook naar iets dat ik zelfverzekerd zou gebruiken bij mijn baby met zijn gevoelige pasgeboren huid. Wetende dat alles wat je op je huid smeert, uiteindelijk in je lichaam terecht komt.

Ik zocht naar helende, natuurlijke en biologische crèmes zonder goedkope vulstoffen. Ik heb overal gekeken, maar zelfs sommige van de gecertificeerde crèmes bevatten maar 10% biologische ingrediënten en de rest kan van alles zijn, zelfs dingen die slecht voor je zijn. Waar was een balsem met geconcentreerde biologische ingrediënten die echt genezen, maar zacht genoeg zijn om op een baby te gebruiken. Ik kon niets fantastisch vinden waar ik 100% tevreden mee was.

Toen ik terugkeerde naar Zweden met een diploma in de natuurwetenschappen achter me, begon ik te onderzoeken hoe ik een balsem kon maken die alles deed wat ik wilde.

Na bijna een jaar van testen en beproevingen, werd All you need is me geboren.

Omdat ik een groot voorstander ben van recycling en het beschermen van onze planeet, wilde ik geen plastic buis gebruiken. Gelukkig is er een Zweeds bedrijf dat duurzame tubes maakt van suikerriet. Door nu niet alleen duurzame verpakkingen te gebruiken, maar ook de toegevoegde bonus van schadelijke gifstoffen van plastic die niet in onze prachtige biologische huidverzorgingsproducten lekten.

Slechts enkele weken na de lancering won All you need is me de Tara beauty awards 2014 en later heeft de crème verschillende prijzen gewonnen en genomineerd.

We horen de hele tijd terug van tevreden klanten. Dit zijn enkele manieren waarop ze de veelzijdige balsem gebruiken. All you need is me:

Het is een grote hit geweest bij visagisten die gewoonlijk Elisabeth Arden 8-uurscrème gebruiken, maar nu zijn overgestapt op All you need is me als de biologische, natuurlijke versie. All you need is me heeft een grote aanhang van make-upartiesten omdat ze het gebruiken voor glans en als een uitstekende basis onder make-up. Ik ben vooral vereerd dat de make-upartiest van onze kroonprinses Victoria van Zweden een grote fan is, en ik veronderstel dat ze het aan de prinses heeft voorgesteld.

Mothers love All you need is me voor rode babybilletjes, snijwonden, schrammen en droge wangen.

Handen en droge nagelriemen is favoriet. Vooral geweldig 's nachts.

Mensen met eczeem hebben grote verlichting gehad van de balsem.

Met het tuinseizoen horen we dat All you need is me het beste is voor ruwe, droge tuinhanden.

Anderen zeggen dat ze het met succes hebben gebruikt bij muggen- en andere insectenbeten. De jeuk en roodheid zijn gewoon verdwenen.

Zonnebaders zeiden na te lang in de zon te hebben gelegen: 'Alles wat je nodig hebt is mij is een grote opluchting.

Ouders hebben gemeld dat nadat hun kinderen brandnetels of andere stekelige planten hebben aangeraakt, de bultjes en pijn binnen enkele minuten verdwenen zijn.

Een vrouw meldde dat haar bruine vlekken in haar gezicht verdwijnen.

All you need is me is uitstekend geschikt als nachtelijk gezichtsmasker voor de droge huid. Je wordt wakker met een babyzacht huidje.

Omdat er geen water in de balsem zit, is het geweldig om het gezicht te beschermen tegen bevriezing tijdens wintersporten.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.