Alles wat je nodig hebt is mij balsem om te skiën

Deze winter skiën? Vergeet je tube All you need is me niet. Ten eerste beschermt het je gezicht tegen ijzige wind, maar heb ik je het verhaal verteld van de laatste keer dat ik ging skiën? Na 3 dagen skiën kon ik nauwelijks lopen omdat mijn beenspieren zo pijnlijk waren. Ik heb 's avonds All you need is me balsem op mijn benen aangebracht en' s morgens was ik weer klaar om te gaan. Hoe is het mogelijk, vraag je je af. Alle ingrediënten zijn ontstekingsremmend. Ricinusolie, bijenwas, olijfolie, karitéboter, vitamine E en bosbessenzaadolie. Bovendien werken natuurlijke producten in synergie met elkaar en blijft de bijenwas ook na verwerking biologisch “levend”.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.