Beste bescherming tegen zonnebrand, windverbranding en de elementen

Nogmaals, All you need is me balsem bleek van onschatbare waarde te zijn bij het skiën in koud, winderig en sneeuwweer. Beste bescherming tegen zonnebrand, windverbranding en de elementen. In de ochtend brachten we het op ons gezicht aan. All you need is me verstopt de poriën niet, het laat je huid ademen maar houdt vocht vast. 'S Avonds brachten we het op onze benen aan om onze pijnlijke spieren te verlichten. De volgende ochtend waren we goed om weer te gaan. Alle ingrediënten in All you need is me werken ontstekingsremmend. Er zijn maar een paar ingrediënten, maar ze zijn allemaal actief en werken in synergie. Ricinusolie, bijenwas, olijfolie, sheabutter, vitamine E, bosbessenzaadolie en rozemarijnbladextract. Dat is het. Omdat het geen water bevat, zal het niet op je huid bevriezen zoals crèmes op waterbasis. Omdat het een beperkte ingrediëntenlijst heeft, zal All you need is me je huid waarschijnlijk niet irriteren. Van al mijn producten is dit degene waar ik het meest trots op ben. Het is gemaakt voor mijn zoon toen hij een baby was. Nu is hij mijn grote "baby" en (terughoudend) model in deze post 😊
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.