Cult organic winterbalm

Cult biologische winterbalsem

Weinig wist ik vele jaren geleden toen ik gefrustreerd was dat ik geen biologische balsem voor mijn baby kon vinden zonder alcohol, geur en synthetische ingrediënten die ik All you need balsem zou maken. Het voelt nog steeds nederig surrealistisch dat All you need is me balm zo'n internationaal cultproduct is geworden dat geliefd is bij mannen, vrouwen, visagisten, royalty's, beroemdheden, ouders en dierenbezitters. Ik ben zo dankbaar 😊 All you need is me balm wordt wel eens vergeleken als de biologische versie van de “other hour” creme en vaseline, beide op basis van petroleum. Eerlijk gezegd begrijp ik niet waarom je ervoor kiest om petroleum op je huid te smeren, wat uiteindelijk nog meer schade toebrengt aan het milieu. ..
Even wat gedachten op een zonnige ☀️zondag in de middag
Terug naar blog