Verrassing met paaseieren

Een leuke kleine verrassing in het paasei. Dit is ons beauty Face it serum. Alle producten in de True Organic of Sweden-lijn zijn gemaakt op basis van mijn verlanglijstje en dit is niet anders. De meeste serums die ik kon vinden waren voor een droge huid die mijn poriën verstopte. Meestal met ongewenste ingrediënten. Ik wilde een serum dat zowel door mensen met een rijpere huid als door een huid met puistjes kan worden gebruikt. Toen mijn vriend die me gisteren bezocht me vertelde dat zowel zij als haar tienerdochter het gebruiken, wist ik dat we het goed hadden gedaan. Het is met chiazaadolie die boordevol ongewoon hoge niveaus van fytonutriënten en antioxidanten zit, met saffloerzaadolie een rijke bron van omega 6, rozenbottelolie die de collageenproductie stimuleert, vitamine E die vroegtijdige veroudering van de huid voorkomt, bergamot etherische olie die opbeurend is en bevordert een heldere huid en tot slot geranium dat de huid strakker maakt en de bloedsomloop bevordert. De geur is hemels, 100% natuurlijk en 99% biologisch. De prachtige foto is van @jtamedia #organicserum #naturalskincare #organicskincare #madeinsweden #productphoto #ᴇᴀsᴛᴇʀᴇɢɢs
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.