True organic of Sweden sustainable organic skincare products

Hotels en duurzaamheid

Weet je, als je in hotels verblijft, hangt er de laatste jaren meestal een bord over handdoeken in de badkamer. Er staat zoiets als "als je net als wij om het milieu geeft, hang dan je handdoek op als je hem weer wilt gebruiken. Laat hem op de grond liggen als je hem wilt verschonen". Ik hang altijd mijn handdoek op en voel me er heel goed bij. Ik weet niet zeker waarom, want ik verschoon mijn handdoek zeker niet elke dag thuis 😉 Als ik terugkom naar mijn hotelkamer, is de handdoek vaker wel dan niet vervangen. Is dat jou ook overkomen? Wat is er met die hoteliers? #hotels #hotelhanddoek #duurzaamheid #waterbesparing #natuurlijk #biologisch #savetheplanet
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.