Organische make-upartiest Linda Öhrström

Hier is een artikel uit het Zweedse tijdschrift Damernas Värld @damernas over make-upartiest Linda Öhrström @lindaloves. Linda is een voorvechter van biologische huidverzorging en make-up, ze reist de wereld rond omdat er veel vraag naar haar is van internationale publicaties en mensen. Ze doet ook de make-up van onze prachtige kroonprinses Victoria bij speciale gelegenheden.
Linda als persoon is een van die mensen die overal waar ze gaat zonneschijn brengt. Toen mijn eerste product All you need is me werd gelanceerd, en ze het had geprobeerd, belde ze me en zei: ik moet je ontmoeten! Vanaf de eerste keer dat ik Linda ontmoette, blijkt haar passie voor biologisch en het milieu. Aan het einde van die eerste ontmoeting zei ze zachtjes tegen me "Tina, we moeten de wereld redden"
Ik ben Linda erg dankbaar omdat ze me enorm heeft geholpen door All you need is me aan zoveel andere make-upartiesten te introduceren, dat het nu bijna een cultproduct voor hen is geworden.
In dit artikel wordt Linda gevraagd welke producten ze niet kan missen. Ze zegt dat ze natuurlijk voortdurend nieuwe producten test, maar een van de producten waar ze niet zonder kan, is All you need is me van True Organic of Sweden. Ik gebruik het voor alles wat ze zegt.

Als je een droge winterhuid hebt, laat dan alles wat je nodig hebt me 's nachts op je gezicht en je wordt' s ochtends wakker met een babyzachte huid. Vergeet hem niet mee te nemen tijdens het skiën, het was het enige dat mijn arme, vermoeide benen redde na een dag skiën vorig jaar. Doe het gewoon voor het slapengaan op je benen en 's ochtends zijn je benen klaar om weer een dagje te skiën.

Omdat er veel Amerikaanse volgers zijn, kun je hier All you need is me in the US vinden
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.