Positive thinking challenge

Positief denken uitdaging

Gezondheid en welzijn omvat volgens mij ook geestelijke gezondheid. Ik weet zeker dat positief denken op een gegeven moment voor iedereen een uitdaging kan zijn. Van mijn zus kreeg ik een boek over positief denken. Het is de bedoeling dat je elke ochtend 10 dingen opschrijft waar je dankbaar voor bent. Na 27 dagen dit te hebben gedaan, zijn er wonderen te verwachten. Ik ben op dag 12 en hoewel ik met enthousiasme aan deze oefening begon, heb ik bijna geen dingen meer om dankbaar voor te zijn. Ik ben dankbaar voor de kaas bij mijn ontbijt. 😳 Maar toen zei mijn zus dat je mag herhalen, en ik begon me meteen positiever te voelen. Het is dus het bewijs dat het al werkt 😉 Wat zeg je ervan, wil je met mij meedoen aan deze challenge? Schrijf 27 dagen lang elke ochtend 10 positieve dingen op waar je dankbaar voor bent. Zou interessant zijn om de resultaten te zien ☀️

Prachtige herfstfoto van @jtamedia 

#organic #naturalskincare #organicskincare #undercoveragent #organicserum #trueorganicofsweden #skincare #positivethinking #challenge #allyouneedisme #seammask 

Terug naar blog