Sea me masker voor een stralende, heldere en zuivere huid

Ik krijg vaak de vraag, wat is mijn favoriete product. Het is moeilijk te beantwoorden omdat ik ze allemaal op een andere manier liefheb. Maar niets geeft mij zo'n stralende en heldere huid als Sea me mask. Het is een echt Assepoester masker. Een van de redenen Sea me mask is een van mijn favoriete producten omdat we maar liefst 5% Chlorella aan het recept hebben toegevoegd, wat echt een verschil maakt.

Chlorella is een eencellige groene alg die in het wild groeit in zoet water. Het zit boordevol voedingsstoffen, zo geweldig in je smoothie, maar wist je dat het door de huidlagen heen werkt wanneer het plaatselijk wordt aangebracht. Het bestrijdt vrije radicalen, maakt de huid voller, bestrijdt fotobeschadiging door overmatige blootstelling aan de huid en vermindert ontstekingen.

Chlorella is geweldig voor alle huidtypes, het brengt de vette huid in evenwicht, ontgift de acne-gevoelige huid, houdt vocht vast voor een droge huid en kalmeert ongewenste roodheid. Het zit boordevol antioxidanten voor een gezonde, stralende huid.

Chlorella gaat veroudering tegen, bevordert de elasticiteit van de huid en verstevigt de huid zichtbaar. Wanneer dode en stervende cellen op het gezicht achterblijven, krijgen we een doffe en grijze teint. Bij regelmatig gebruik van het Sea me-masker stimuleert de Chlorella nieuwe celvernieuwing om een ​​helderder, jonger uitziende huid te onthullen.

Sea me-masker is ook de beste acnebehandeling die ik heb geprobeerd. Het vermindert puistjes en verbetert de huidkwaliteit. De lipiden in Chlorella doden de micro-organismen die puistjes veroorzaken. Bovendien verstoren de vetzuren de pro-inflammatoire cytokine-activiteit die tot meer puistjes leidt.

Kortom, Chlorella ontgift je huid, het hydrateert en verfrist de droge huid, voedt de huid, vertraagt ​​het verouderingsproces, bevordert een heldere huid

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.