Sea me biologisch anti-aging gezichtsmasker

Met zoveel plezier introduceer ik ons ​​nieuwste familielid, Sea me mask. Een echt Assepoester masker op basis van zeewier met een zichtbaar WOW effect. De ingrediënten zijn Chlorella - een blauwgroene alg die helpt de aanmaak van collageen te verbeteren en de huid strakker te maken. Natriumhyaluronaat - maakt de huid voller, rimpels verminderen terwijl de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Aloë vera - verhoogt de elasticiteit. Pullulan - verstevigt en verstevigt de huid. Essentiële oliën van groene munt en pepermunt - verhelderen een doffe huid
Sea me mask is 96% biologisch, 100% natuurlijk en wordt geleverd in een tube gemaakt van duurzaam suikerriet
Nu ben ik benieuwd of je er net zoveel van gaat houden als ik?

#nieuwproduct #naadmasker #trueorganicofsweden #organicskincare #naturalskincare #sustainablepackaging #madeinsweden #facialmask #antiagingmask #organicmask #new
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.