Wat de Britse blogger Sara Steele vandaag heeft over Sea me mask

Het was weer een relaxte dag met een lang ontspannend bad. Ik heb de laatste tijd zoveel heerlijke producten gebruikt. Het badzout van Gröna Gredelina is een favoriet van mij. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om een ​​nieuw gezichtsmasker van True Organic of Sweden te proberen, genaamd Sea Me Mask . De eerste indruk is goed. Eerst brandde het bijna, maar daarna kalmeerde het en voelde mijn huid daarna geweldig aan. Ik gebruikte toen een nieuwe favoriete gezichtsolie van Barr Sweden genaamd Geheime bossen t .

Ik vind het geweldig om te horen dat bloggers van over de hele wereld dol zijn op ons Sea me-masker

sarasteele.co.uk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.