Jongere huid door regelmatig saunabezoek

Als je de mogelijkheid hebt om regelmatig in de sauna te gaan, heb je geluk. 

Er zijn veel claims over de gezondheidsvoordelen van regelmatig saunabaden. Talrijke goed uitgevoerde en gerespecteerde medische onderzoeken naar sauna's suggereren dat er veel gezondheidsvoordelen kunnen worden behaald door regelmatig in de sauna te gaan. Enkele positieve effecten van regelmatig saunabaden: 

* Helpt bij slapeloosheid en slaapproblemen. 

* Reguleert poriën

* Vermindert ontstekingen 

* Verwijdert dode huidcellen

* Vermindert huidirritaties 

* Verjongt de huid

* Stimuleert collageen

* Verhoogt de bloedsomloop 

* Ontgift de huid 

* Inspireert veranderingen op cellulair niveau, waardoor je cellen sterker worden 

Ik geef mijn huid en hoofdhuid graag een extra boost door Sea me mask op mijn gezicht en hoofd aan te brengen. Ik zie er op dat moment misschien eng uit als de Hulk 😳 maar mijn huid en haar zijn er dol op. Gevolgd door heerlijke Body buddy lotion waar je huid zo van indrinkt. Get ready to glow 😃

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.